19 Mayıs 2011 Perşembe

Penis büyütme gerçekten işe yarar mı?

bbPenis büyütme gerçekten işe yarar mı?
Bir çok insan ,gerçekleri  bilmedikleri için penis egzersizlerini bir mit olarak nitelerler.Penis egzersizleri  çeşitli formlarda uzun zamandan beri kullanılmaktadır.İlkel kabileler hala ağırlık yöntemiyle veya farklı araç-gereçlerle ,penis boyutlarında değişiklik yapmaya çalışmaktadırlar.

Paduang Kadınları boyunlarını uzatmak için  metal halkalar kullanırlar,diğer kabilelerdeki insanlar kendi güzellik standartlarına ulaşmak için dudaklarına veya kulaklarına ağırlık asarlar.Tüm bunlar olurken,neden penisin boyutlarının da değişebileceğine inanmak bu kadar zor?
İnsanoğlu ,vücudun formunun çeşitli objeler kullanarak değişebileceğini çok önceden keşfetti.Bu objelerden en bilineni ağırlıklardır.Ancak insanın kendi eli de en az bu objeler kadar iyi bir araçtır.
Vücut değişiminin arkasındaki temel prensip,insan vücudunun dış uyarcılara olan uyumudur.Vücut geliştirme çalışmalarında uygulanan  ekstra kuvvetin ,kasları nasıl geliştirdiğini herkes bilir.

Aynı şekilde,penise odaklanarak yapılan egzersizler ,penis dokusunu oluşturan hücrelerin artmasına ve hem uzunluğun hem de kalınlığın gelişmesini sağlayacaktır.

Dr. Brian Richards 1970lerde penis büyütme egzersizleri ile ilgili bir araştırma yaptı ve Jelq tekniğinin  hastalarının penis boyunu yaklaşık olarak %90 büyüttüğünü buldu.Erkeklerin penislerini 2.5 santim veya daha fazla bir oranda büyütebildiği kanıtlanmıştır.

Bazı  insanlar buna şüpheyle yaklaşmasına rağmen,kanıtlar ve ortak kanaat göstermektedir ki,bu egzersizler işe yaramaktadır.


Buna şüpheyle yaklaşan bir çok kişi,penis büyütme programına başladıktan sonra elde ettikleri sonuçlar karşısında hayrete düşmüşlerdir..O zaman neden denem...
Devamını okumak için tıklayın
Özel Halkalarla Boyun, kulak ve ağız büyütme yöntemleri
Benzer konular;

Büyük bir penisin pisikolojik faydaları


1 yorum:

  1. penis büyütme teknikleri görsel eğitim seti şu anda satış rekorları kırmaktadır ve en çok indirilen üründür.Bu penis egzersizleri ile küçük penisli erkekler sorunlarından doğal elle yapılan egzersizlerle 2ila 4 cm büyütebiliyorsunuz.Detaylı bilgi için tıklayın Penis Sağlığı En İyi Penis Buyutme Teknikleri Gorsel Egitim Seti

    YanıtlaSil