18 Mayıs 2011 Çarşamba

Siğillerin tedavisi, doğal ve bitkisel tedavi yöntemleri

Siğillerin tedavisi, doğal ve bitkisel tedavi yöntemleri.



Siğil deride çok sık görülen virüs kaynaklı bir infeksiyonudur. Vücudumuzun her yerinde ortaya çıkabilirler. Zararsız gibi görünse de zamanında tedavi edilmediğinde kanser dahil pek çok ciddi hastalığa sebep olabilirler. Özellikle genital bölgedeki siğillerde bu tür riskler daha fazlardır. Siğilleri oluşur oluşmaz tedavi etmek gereklidir ancak dondurma, yakma ve cerrahi müdehale yöntemleri çok acılı olabilmekte ve iz bırakmaktadır.

 Hastalar bu yöntemleri kabul etmeden önce mutlaka tekrar düşünmelidir. Siğillerin tedavisinde öncelikli izlenmesi gereken tedavi, siğilleri yok etmeli, iz bırakmamalı ve siğillerin tekrarlamasına izin vermemelidir. Nitekim dondurma ( kriyoterapi ), yakma ( lazer ), cerrahi müdehale gibi yöntemlerde siğillerin tekrarlama oranı çok yüksektir. Bu tür maliyetli ve yan etkileri olan tedaviler herkes için uygun değildir.

Siğillerin doğal tedavisinde pek çok metod denenmektedir. İncir ağacının sütünün kullanılması, sütleğen bitkisinin benzer şekilde kullanımı, sarımsak kürü, soğan kürü, söğüt yaprağı kürü gibi pek çok bitkisel metod mevcuttur ve kullanılmaktadır ancak bu metodlardan elde edilen başarı oldukça sınırlıdır ve siğillerin tekrarlamasını malesef ki engelleyemez. Siğillerin tedavisi için, onlardan çok kısa sürede kurtulmanızı sağlayacak etkili bir yönteme ve siğillerin tekrarlamasını engelleyecek mükemmel bir bağışıklık sistemi güçlendirme programına ihtiyacınız vardır. İyi vir bağışıklık sistemini güçlendirme programı günlük almanız gereken birkaç ekstra gıda ve bazı beslenme önerileri içerir. Hayat tarzınızla ve bedeninizle ilgili harika ipuçları verir ve sizi yepyeni biri yapar.

Şu unutulmamalıdır ki her siğilin tedavisi aynı değildir. Aynı bitkisel tedaviyi her siğil tipine uygulamanız oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Doğal tedavi yöntemleri uygulayacaksanız mutlaka bir uzmandan bu konuda destek almanız gereklidir. Bunun yerine siğillerle mücadele için hazırlanmış, siğillerden 5 gün gibi bir sürede kurtulmanızı sağlayacak,  Siğillere Son verecek bu ürünü almanızı ve incelemenizi tavsiye ederim.Ürün sitesini ziyaret etmek için tıklayın 
 .

1 yorum:

  1. siğillerin tedavisinde kullanılan bitkisel tedavi yönteminide inceleyebilirsiniz

    YanıtlaSil