7 Mayıs 2014 Çarşamba

Erkeklerin Beden Dili

Merhabalar,şayet erkeklerin beden dili, yada erkek beden dili ile ilgili merak ederek bu sayfaya geldiyseniz, tamda yerinde olduğunuza emin olabilirsiniz.

Hanımlar için erkeklerin beden dili  konusunu tam olarak anlamanın yolu gerçekten hiç de kolay değil.
Fakat yinede erkek beden dili hakkında ön bilgi sahibi olarak çok büyük avantajlar sağlayabilirsiniz.



Bir gün hayatınızın erkeği ile karşılaşlaştığınızda yada mevcut ilişkinizde kafanızdaki asıl soru henüz cevaplanmamıştır: “Acaba benden hoşlanıyor mu, yada benim hakkımda ne düşünüyor?” Bunu hep merak eder durursunuz.
Erkeklerin beden dili
İşte tam da bu durumda, Erkeklerin Beden Dili ilgi alanınıza girer.Daha doğrusu girmek zorunda.Çünkü onun sizin hakkınızda ne düşündüğünü ancak onun beden dili sayesinde öğrenebilirsiniz.

Aşağıda ve özellikle yazının sonunda size vereceğimiz formüller ile erkeklerin beden dili sır olmaktan çıkacak ve onun içinden geçenleri su gibi okuyacaksınız.

Kaş kaldırıyorsa




Erkek Beden Dili işaretleri elbetteki ilk olarak bakışma ile başlar. Size bakarken kaşları yukarıya doğru kalkar ve gözleri parlar. Bir erkek gerçekten hoşlandığında, cazibenize kapılır ve hafifçe başı döner.
Kaşlarını yukarıya doğru kaldırır ve geçirdiği şaşkınlık nöbetini yüzünden okuyabilirsiniz.

Bu işte tecrübeli kadınlar ne denmek istediğimi iyi bilirler. Bu durumda olan bir bir erkeğin sizin karşınızda çok savunmasız olduğunu emin olabilirsiniz. Bildiğiniz gibi gönül işi yaşa ve ırka bakmaz. Kişinin hangi kültürden olduğuna da bakmaz ve dünyada herhangi bir yerde ve şehrinde bir anda ortaya çıkabilir.İşte ilk görüşte aşk dedikleri de budur.

Beraber olduğunuz erkek sizden hoşlandığında,dudakları birbirinden ayrılacak şekilde ağzı açılır. Erkekler bir kadından hoşlandıklarında, bu dediğimiz otomatik olarak meydana gelir.

Burun delikleri genişliyorsa

Pekçok hanım bunun kötü bir durum olduğunu zanneder.Aslında erkekler bunu yapar çünkü güzel bir koku almışlardır fakat bunu belli etmek ve bunu gizlemek isterler.Yani bu durum, sizin yanınızda olmayı ve sizi koklamayı çok sevdiği anlamına gelir.
Burun delikleri kabarır ve yüzü açık bir ifade sergiler. Böyle bir durumda Erkeklerin Beden Dili işaretlerine iyi dikkat etmelisiniz.


Erkeklerin beden dili dudaklara yansır.Dudaklarını aralamışsa bu onun sinirli olduğu ya da sizi görünce dili tutulduğuna işarettir.


Erkeklerin beden dili hareketlerine yansır.Telaş içindeyse...Hanımlar genel olarak bir sıkıntısı ve rahatsızlığı varsa sinirli ve telaşlı olurlar. Oysa bu durum erkeklerde tam tersi bir durumdur.Erkekler sevdikleri birinin yanında olunca telaşlı olurlar.



Yakın duruyorsa...Erkeklerin beden dilini size olana mesafesinden anlayabilirsiniz.Erkekler etkilendikleri hanımlara çok yakın dururlar. Eğer erke size yakın duruyorsa ve giderek yaklaşıyorsa bu kesinlikle sizinle gerçekten ilgilendiği içindir.

Şu bir gerçek ki;Erkeklerin beden dillerinden bir şeyler anlamaya çalışmak gerçekten zordur.Bunun için profesyonel öğretiler sahip olmanız gerekir.Bu profesyonel öğretilere sahip olduğunuzda onun içinden geçenleri, beden dillerinden su gibi okuyabilirsiniz.


Erkeklerde Beden Dili hakkında öngörünüzü genişletmek ve bir bakışta hareketlerinden ve mimiklerinden  kişisel ya da profesyonel alanlarında da Erkek Beden Dili üzerine bilgilerinizi derinleştirmek için, “Sözel Olmayan İletişim/Beden Dili” e-kitabı tavsiye edebiliriz.
Erkeklerin Beden Dili,Erkek Beden Dili
Bu kitaptaki beden dili öğretilerine internette yada başka hiç bir yerde bulamayacağınız sıradışı öğretiler bulunuyor.İlişki koçları tarafından saati 100$ gibi seanslarda öğretilen bu beden dili öğretileri,internet kullanıcılarına çok uygun fiyata sunulmuş.
E-kitabı incelemek için BURAYA tıklayın.

Beden Dili ve Yaşam Koçluğu Eğitmeni Ahmet Y. Özbilen ile Meditasyon ve NLP Eğitmeni Cengiz Erengil’in hazırladığı “Sözel Olmayan İletişim/Beden Dili” adlı bu kaynak, e-kitap formatında olduğu için hem fiyatı uygun, hemde gece saat 3 bile olsa hemen bilgisayarınıza indirerek okumaya başlayabilir ve erkek beden dili hakkında hiç bir yerde bulamayacağınız öğretilere sahip olabilirsiniz.

 Bu kitaptaki profesyonel öğretileri içselleştirdiğinizde, ilişki kurduğunuz erkeğin beden dilini doğru okuyarak ve siz kendinizde karşınızdaki kişiye doğru beden dili kullanarak iletişimin kalitesini arttırarak erkeklerin beden dili konusunda başarılı olacaksınız. E-kitabı BURAYA tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Bu kaynak ile erkeklere ya da genel tabiri ile etrafınızdakilere verdiğiniz Beden Dili sinyalleriniz ile etkileşiminiz daha kuvvetli hale gelebilir. Hem kendi beden dilinizi tanımak hem de Erkeklerin Beden Dili‘ni okumak istiyorsanız bu kaynak ilişkilerinizde size avantaj sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder