20 Mayıs 2011 Cuma

Eski erkek arkadaşınızı yeniden elde edin..

Eski erkek arkadaşınızı yeniden elde edin..

                             Eski sevgilinin bilinç altını etkileyerek geri kazanma formülü 
eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü, eski erkek arkadaşı geri kazanmak, eski erkek arkadaşı geri kazanma yolları, eski erkek arkadaşı geri döndürmek, eski sevgiliyi geri kazanmak
Buradaki yazımda tavsiye ettiğim Evliliğinizi kurtarmanın formülü' adlı kitabı alıp okuyanlardan aldığım teşekkür mail lerinden sonra eski erkek arkadaşından ayrılanlar için bu kitabıda alıp okumalarını tavsiye ediyorum.

Eski erkek arkadaşınızı geri istemenizin sebebi muhtemelen onun sizinle birlikte olmak istemeyip sizi reddedmesinden kaynaklanıyordur. Bu çok normal bir duygu. İnsan doğası, insanın sahip olamadığı şeyleri istemesini öngörür. Özellikle bu şey, daha önceden sahibi olduğunuz ama sonra sizden alınan birşey ise ona elde etme isteğiniz daha da artar.

Burada yapılması gerken şey, onun sizi yeniden istemesini sağlamaktır. Onun sizi istemesini sağlamak için onun bilinç altını size karşı olumlu yönde etkilemek gerekir. Neyseki erkeklerin bilinçaltını etilemek son derece kolaydır.
 Ona karşı uygulayacağınız birkaç basit taktik ile kısa sürede onun bilinçaltını etkileyebilir ve size karşı daha önce hiç olmadığı kadar istek ve arzu duymasını sağlayabilirsiniz.

Eski sevgilinin bilinç altını etkileyerek geri kazanma formülü;
Ne yazıkki ayrıldığınız erkek arkadaşınızı geri kazanmak için ona onu ne kadar önemsediğiniz söylemek, onu sürekli aramak, yada araya aracılar koymak gibi sıradan metodlar hiçbir işe yaramamaktadır. Bu tip davranışlar sadece onun sizden daha fazla uzaklaşmasına neden olacaktır. Onun etkilemenin tek yolu, onun bilinçaltını etkileyecek sıradışı taktikler uygulamaktır. Çünkü erkek DNA sı, karşı cinsten gelen sıradışı ama etkili taktiklere karşı koymaya uygun değldir..!

“Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü” ile onun bilinçaltını etkileyip kısa süre içinde size geri dönmesini sağlayın…

Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü isimli kitap sayesinde ayrıldığınız sevgilinizin bilinçaltını, sizinle tekrar sevgili olmak istemesi yönünde kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Uygulaması sonderece kolay taktiklerden oluşan bu kitap, eski erkek arkadaşınızı geri kazanmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini kafanızı hiç karıştırmadan kısa ve anlaşılır bir dille öğretiyor.

Böylece  çok kısa süre içinde erkek arkadaşınızın daha önce hiç olmadığı kadar size ilgi duymasını sağlayabilirsiniz.
Ayrıldığı sevgilisini geri kazanmak isteyen bayanlara yönelik olarak hazırlanmış olan Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülüisimli kitabı hazırlayış; ilişki koçları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bu bilgileri, internet kullanıcılarına oldukça uygun bir ücret karşılığında sunmaktadırtır. Böylece alt gelir düzeyindeki bir bayan bile, dışarıda pahalıya satılan bu bilgilere kolaylıkla sahip olabilmektedir.
Kitaptaki taktikler, kafa karışıklığına sebep vermeyecek düzeyde son derece basit olarak ifade edilmiş.
Onun size geri dönmesini istiyorsanız alın ve okuyun derim. Kitabı buradan alabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü isimli kitabıKitabı aldım ve uyguladım.Gerçekten mükemmel işe yarıyor

    YanıtlaSil
  2. sevgilinizin bilinçaltıni etlilemek istiyorsanız bu kitabı okuyun

    YanıtlaSil
  3. gerçekten işe yararıyo

    YanıtlaSil
  4. kitabın içeriği incelendiğinde ilginc geldi bana..eski sevgiliyi geri döndürme cabası ıcınde olmayanların bıle merak edıp okuyabılecegı tarzda..nerden edınebilirz?

    YanıtlaSil
  5. Eski sevgiliyi geri döndürme formülü E- kitabı bu linkten inceleyebilirsin.

    YanıtlaSil
  6. eski sevgilinizi başkasına bırakmayın.kitaptaki teknikler işe yarıyor kızlar

    YanıtlaSil