5 Mayıs 2014 Pazartesi

Pure Nature’dan Karesse Tayt İle Selülit Sezonunu Açmadan Kapayabilirsiniz!

Tarihlere bakıyoruz da… Utançtan şort ve mini etek giyememe, bacakları ellerin arkasında saklama mevsimi gelmiş. Fazla kilo? Selülit? Pürüzlü ve kötü cilt? Yoksa hepsi mi? Aslında biri ya da hepsi olsa da pek bir şey değişmeyecek. Çünkü ne siz kalkıp spor salonunda, spa’da veya masaj salonlarında saatlerinizi harcayabileceksiniz, ne de o aldığınız pahalı kremi aylarca kurumasını bekleyerek sürmeyi başarabileceksiniz... Ve bunların ikisi için uğraşırken de bir ton paranızı ziyan edeceksiniz.
Bilmeyenlere söylemekte fayda var; selülitin temel çözümü cilde uzun saatler boyunca yavaş yavaş kremle masaj yapmaktır. Çünkü sorunun kaynağı nem eksikliğidir. Bu nem eksikliği de günde bir kez krem sürerek bilin ki çözülmez. “Peki kim sürecek bu kremi 8 saat boyunca? Biscolata erkekleri mi...?”  diye düşünürken sana bunu yapan yepyeni bir üründen bahsedeceğim.
Ama isterseniz önce ürünü kullananlara bir kulak verelim.

Duygu Arabacı Pure Nature Değişimini Anlatıyor | izlesene.com
Adı Pure Nature; detaylı bilgilenmek isteyenler www.purenature.com.tr ‘yi ziyaret edebilir. Devlet destekli bir AR-GE projesi dahilinde üretilen, çok kaliteli bir ürün. Akıllı mikrokapsül teknolojisini, annemizin taytına, büstiyerine uygulamışlar... Biz ona Kozmetik iç giyim diyoruz. Ar-Ge yapıp, yemeyip, içmeyip selülit ve inceltme kremlerini mikrokapsüller halinde tekstil ürünlerine; tişörte, tayta, çoraba, büstiyere, korseye yedirmişler. İşte bu taytı giyiyorsunuz; evde veya işte koştururken bu mikrokapsüller kırılıyor ve teninize nüfuz ediyor.  Oturduğunuz yerden 28 günde 1 beden inceliyorsunuz.
Mesela tayt formundaki ürünlerinin adı Karesse. Karesse’yi 28 gün boyunca giyiyorsunuz… Ayrıca Karesse dışarıda giydiğin taytla aynı, inanılmaz şık, dikişsiz, resmen bacaklarınızdan akıyor... Anneninizin taytının, korsesinin akıllısını yapmışlar. Üzerine uzun bir gömlek, bol bir tişört ya da şu anki taytınızla ne giyiyorsanız onu giyin. Hatta şu an kullandığınız taytınızdan daha çok Karesse’yi giyeceksiniz çünkü mükemmel konforlu! Dikişsiz üretildiği için iz bırakmıyor ve her kıyafetinize uyabilecek bir çok rengi bulunuyor.
Netice mi? Selülitler gözle görülür biçimde azalıyor ve en önemlisi basen ve bacak bölgenizde 1 beden inceliyorsunuz. İnsan inanmak istiyor çünkü mucize gibi. Burada da devreye, Ege Üniversitesi’nde ve Fransız İntertek Laboratuvarı’nda yapılan, başarısı net bir şekilde kanıtlanmış araştırmalar ve testler giriyor.
O yüzden aslında ürün fazlasıyla güvenilir. Hem öyle olmasa kim kalkıp 6-7 yıl Ar-Ge bütçesini bu işlere yatırır. Bu mucizevi ürünleri yapan Türkiye’nin en büyük tekstil firmalarından biri; Sun Tekstil.. Sitelerinde Sık Sorulan Sorular’dan, online satışa kadar her şey mevcut: http://bit.ly/1jmBRdu . Ürünleri internet sitesinden almak da çok avantajlı çünkü istediğiniz her bedeni bulabiliyorsunuz. Bu arada mükemmel etki için “beden tablosuna” uygun ürün almayı sakın unutmayın.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder