19 Mayıs 2011 Perşembe

Büyük bir penisin pisikolojik faydaları

bbErkeğin yüzü kadın için açık bir kitap gibidir.Yüzümüzdeki her şeyi okuyabilirler.Sadece dış görünüşüme bakarak banka hesabım,seks hayatım hakkında yorum yapan kadınlar tanıdım.

Başarı nasıl yüzümüzde bir iz bırakıyorsa,başarısızlık da aynı şekilde  yüzümüzde bir iz bırakır.Bir kadının bir erkek de dikkat edeceği ilk şey,öz-güven seviyesidir.Omuzları düşmüş,mahzun bakışlı bir erkeğin ,bir kadından randevu alma ihtimali çok düşüktür.

Diğer taraftan,öz-güveni olan ,göğüsleri geniş,kendinden emin adımlarla yürüyen bir erkek,birçok kadının gözüne takılır.Belki her güzel kadını elde edemez ama her kadının dikkatini çeker böyle erkekler.İnanın bana,bir erkeğe iri bir penis kadar başka hiçbir şey güven veremez.Pantolonun içinde iri penisle yürüyen bir erkek ,sokakta farklı bir havayla yürür.

Bir kadın bu güveni hemen fark eder.Kadınlar erkeklerin ne söylediğiyle pek ilgilenmezler.Çünkü bir erkeğin, kadınının ilgisini çekecek çok az sözü vardır.Kadınlar özellikle erkeğin davranışlarındaki gizli işaretlere dikkat ederler.Şöyle düşünürler ,“Eğer kendine bu kadar güveniyorsa,mutlaka bu güveni sağlayan bir şey olmalı.”

Büyük bir penis, kendinize olan güveni gösteren bir bilet gibidir.Öz-güven eksiliği ve endişe sorunu mu yaşıyorsunuz?O zaman penis büyütme sizin için kesin çözümdür.Sen  endişelerinden kurtulduğun an,artık kadınların endişe duyma zamanı gelmiştir.

 İri bir penisin bir çok faydası vardır.Artan öz-güven,boşalmayı kontrol edebilme,daha uzun seks ve sevgilinizle daha zevkli anlar.İşte bunların hepsine sahip olabilirsiniz.
Endişe,depresyon,güvensizlik gibi sıkıntıların ,büyük ve kaya gibi sert bir penis karşısında hiçbir şansı yoktur.

Ne demek istediğimizi görsel eğitim setindeki teknikleri uygulamaya başladıktan hemen sonra 2-3 hafta içinde anlayacaksın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder