8 Ocak 2016 Cuma

Eski sevgiliyi geri döndürme formülü


Eski sevgiliyi geri döndürme formülü;
Eski sevgiliyle yeniden birlikte olmak oldukça zor bir iştir. Bu zor işe kalkışmadan önce gerçekten onunla yeniden birlikte olmak istediğinizden emin olmalısınız. Eğer onda size çekici gelen birşeyin olduğunu düşünüyor ve gerçekten eski sevgilinizi geri kazanmak istiyorsanız, ilk olarak eski ilişkinizin bir değerlendirmesini yapmalısınız.
Eski sevgiliyi geri döndürmek için onunla ilişkiniz süresince ilişkinizin istikrarını ve sağlığını bozan ve ayrılmanıza neden olan sebeplerin ne olduğunu iyi belirlemelisiniz. Bu değerlendirme kesinlikle onu suçlama  yada onu haksız görme işlemi değildir. Bu değerlendirme, işe nereden başlayacağınızın değerlendirmesi olacaktır.
eski sevgiliyi geri kazanmak, eski sevgiliyi tekrar elde etmek, eski sevgiliyi geri kazanmanın yolları, evliliği kurtarmak, eski kız arkadaşı geri kazanmak, eski erkek arkadaşı geri kazanmakBirçok ilişkinin bitmesi belirli sebeplere bağlı görünmez çoğu zaman. İlişkideki genel uyumsuzluk bahane edilir ilişkiyi bitirmek için. Aslında gerçek bu değildir. İlişkinin bitmesinde mutlaka ve mutlaka belirli bir sebep yada sebepler vardır. Ancak kimi zaman kişi kendisine yada karşısındakine gerçeği ifade edemediği için sebepsiz yere öylece bitiverir ilişki.
 Bundan dolayı eski sevgiliyle yeniden ilişki kurmak isteyen kişi olarak siz, daha önce sevgilinizle neden ayrıldığınızı genel sebeplere bağlamadan iyi analiz etmelisiniz. Burada elde edeceğiniz sonuçlar, eski sevgilinizi geri kazanmanızda oldukça etkili olacaktır.
Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü” isimli kitap sayesinde ayrıldığınız sevgilinizin bilinçaltını, sizinle tekrar sevgili olmak istemesi yönünde kolaylıkla etkileyebilirsiniz. Uygulaması sonderece kolay taktiklerden oluşan bu kitap, eski erkek arkadaşınızı geri kazanmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini kafanızı hiç karıştırmadan kısa ve anlaşılır bir dille öğretecektir.


Eski Erkek Arkadaşı Geri Kazanma Formülü” isimli kitabım  amacı; ilişki koçları tarafından pahalı seanslarda öğretilen bu bilgileri, internet kullanıcılarına oldukça uygun bir ücret karşılığı sunmaktır. Böylece alt gelir düzeyindeki bir bayan bile, dışarıda pahalıya satılan bu bilgilere kolaylıkla sahip olabilmektedir.Eski sevgilinizi yeniden kazanmak için kitabı buradan indirebilirsin

3 yorum:

  1. her blogta reklamı var ama muhattap olacak insan yok! bu e-kitap i alıp okuyan biri çıksın ve beni ikna etsin lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap ile ilgili yorumları sitemizdeki makalelerin yorum bölümümde okuyabilirsiniz.Siteyi ziyaret etmek için yukarıya tıklayın

      Sil
    2. Ben bu kitabı satın alırken açıkçası çok şüpheliydim. Paramı sokağa atacağımı düşünüyordum. Ama çok yanılmışım! Kesinlikle! Bunun bir kandırmaca olmadığını ve kesinlikle işe yaradığını herkese söylüyorum.Çok uğraşmak gerekiyor.vazgeçmeyin. ama hayata kattığı artı gözle görülür derecede yüksek. şansınız varsa kaçırmayın..hiç bir şeyin garantisi yok tekrar söylüyorum eski sevgilinizden vazgeçmeyin..hiçbirşey yapmaktansa denemeye değer

      Sil