12 Aralık 2015 Cumartesi

Hızlı kilo verdiren diyet listeleri hakkında bilinmesi gereken 7 önemli nokta


hızlı zayıflama,şok diyet
En hızlı zayıflama


Zayıflamak isteyen pek çok kişi hızlı kilo verdiren diyet proğramları arayışına geçer.İlk yaptıkları şey ise internetten Google'de; şok diyet,en hızlı zayıflama gibi aramalar yaparak bulduğu sitelerde pek çoğu yanlış ve para tuzağı olan zayıflama çayı,hapları ve diyetler ile kilo vermeye çalışır.

Eğer gerçekten kilo vermek ve zayıflamak niyetindeyseniz,sizler zayıflama sürecinde dikkatle kaçınmanız ve asla yapmamanız gerekenleri ve yazının sonunda açıklayacağım süpriz hızlı kilo verdiren diyet ile çok kolay ve hızlı bir şekilde zayıflamanın formülünü öğrenerek hızlıca kilo vereceksiniz.

İlk olarak hızlı zayıflama sürecinde yapılmaması gereken 7 hata:

 1: Kilo vermekte acele etmek

Belki işinize gelmeyebilir fakat dürüst olmak gerekirse, çok hızlı zayıflamak kalıcı değildir. Verdiğiniz kiloları hemen geri alırsınız. Çok hızlı zayıflamak kas yıkımına neden olur. Kas kaybı yaşadığınızda metabolizmanız yavaşlar ve bu, kilo vermek için hiç mantıklı değildir. Kilo verdiğinizde kaslı, sıkı ve fit görünmeyi; hasta gibi görünmeye tercih edeceğinizi düşünüyoruz. Kilo vermekte acele etmeyin. Bunun için ise size önereceğim 3 Adım Metodu ile hızlı kilo verdiren şok diyet uygularsanız en hızlı şekilde zayıflayacaksınız.

2: Zayıflamak için aç kalmak

 Aç kalmak, zayıflamanız için bir engeldir. Vücut aç kaldığında önceden yediğiniz besinlerden aldığı enerjiyi depolar. Vücuda besin vermezseniz iç organlarını korumak için yağlarınızı korumaya alır. Yani vücudunuzu aç bırakmak, yağlarınızı azaltmaz, hatta arttırabilir.

3: Her gün tartılmak

 Tartınızı saklayın. Her gün tartılmak motivasyonunuzu kaybetmenize neden olur. Her gün aynı miktarda zayıflamazsınız. Tartıya baktığınızda zayıflamadığınızı gördüğünüz gün moraliniz bozulur. "Ben nerede hata yapıyorum? Olmuyor işte başaramayacağım!" düşünceleri canınızı sıkar. Ayda bir tartılın. Kilo kaybettiğinizi göreceksiniz. Böylece motivasyonunuz da artacak.

4: Su içmemek

 Zayıflama serüveninizde su, sizin en büyük yardımcılarınızdandır. "Su sağlıktır" sözü bir klişe değil, bir gerçektir. Zayıflarken sağlığınızı bozmayın. Zaten yeterli miktarda su içmek, metabolizmanızı hızlandırır. Bu da suyun, zayıflamanız için hayati bir öneme sahip olduğunu gösterir.

5: Kas yapmaktan korkmak (Kadınlar için) 

Kas yapmaktan korkmayın. Kas yapmak sizi sıkı ve fit gösterir. Kas yapmak deyince aklınıza o dev gibi adamlar ya da kadınlar gelmesin. Onlar gibi kas yapmanız imkansızdır. Steroid kullanmayan bir kadının kas yapması çok sınırlıdır. Ayrıca kas yapmak yağ yakmanıza da yardımcı olur. Vücudunuzdaki 1 kilo kas, 1 kilo yağın çeyreği kadar yer kaplar ve yağ gibi yumuşak değil, sıkı ve serttir. Bu da sizi daha seksi yapar.

6: Egzersizi önemsememek

 Beslenmenize dikkat ettiğiniz kadar egzersize de dikkat edin. Egzersiz kilo vermenizde çok önemli bir faktör. Hem zayıflamanıza yardımcı olur hem de zayıfladığınızda kaslı ve fit bir vücudunuz olmasını sağlar. Bunun da en iyi yolu ağırlık çalışmasıdır.

7: Şekeri kesmemek

Şeker, zayıflamada en büyük düşmanımız. Zayıflama serüveninde şeker almayacağınızdan emin olmak zorundayız. Şeker yemeye devam etmek, zayıflamak için yaptığınız fedakarlıkları ve harcadığınız çabaları boşa çıkartır.

Şekerde çok kalori var ve bu kaloriler sağlıksız. Tatlılar, her türlü hazır içecek (hazır meyve suları dahil), çaya attığınız şeker vs.

Zayıflamak için diyet yapmayın; sağlıklı beslenmeyi, hayatınız boyunca uygulayacağınız bir alışkanlık haline getirin. Birkaç aylık diyetler sizi kalıcı olarak zayıflatmaz.
Yeme alışkanlığınızı değiştirin ve düzeltin. İnsanların yaptığı bu hataların farkında olur ve bu hataları yapmadan düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışırsanız zayıflamamanız için hiçbir sebep yoktur.

Hızlı kilo verdiren diyet için ,kaliteli bir beslenme ve egzersiz programına ihtiyacınız vardır.Bunun için biz size Ultra Hızlı Zayıflama dijital eğitim kitabı'nı kesinlikle öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder