9 Haziran 2011 Perşembe

Ameliyatsız estetik büyütme teknikleri

Penis geliştirme teknikleri.
İnsanoğlu ,vücudun formunun çeşitli objeler kullanarak değişebileceğini çok önceden keşfetti.Bu objelerden en bilineni ağırlıklardır.Ancak insanın kendi eli de en az bu objeler kadar iyi bir araçtır.
Vücut değişiminin arkasındaki temel prensip,insan vücudunun dış uyarcılara olan uyumudur.Vücut geliştirme çalışmalarında uygulanan  ekstra kuvvetin ,kasları nasıl geliştirdiğini herkes bilir.Penis geliştirme teknikleri.

Aynı şekilde,penise odaklanarak yapılan egzersizler ,penis dokusunu oluşturan hücrelerin artmasına ve hem uzunluğun hem de kalınlığın gelişmesini sağlayacaktır.

Dr. Brian Richards 1970lerde penis büyütme egzersizleri ile ilgili bir araştırma yaptı ve Jelq tekniğinin  hastalarının penis boyunu yaklaşık olarak %90 büyüttüğünü buldu.Erkeklerin penislerini 2.5 santim veya daha fazla bir oranda büyütebildiği kanıtlanmıştır.

Bazı  insanlar buna şüpheyle yaklaşmasına rağmen,kanıtlar ve ortak kanaat göstermektedir ki,bu egzersizler işe yaramaktadır.


Buna şüpheyle yaklaşan bir çok kişi,penis büyütme programına başladıktan sonra elde ettikleri sonuçlar karşısında hayrete düşmüşlerdir..O zaman neden denem...
Devamını okumak için tıklayın





Büyük bir penisin pisikolojik faydaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder