18 Temmuz 2012 Çarşamba

Karın eritme yolları



Karın eritme

Bayanların genelde şikayetci olduğu ve zayıflatmak istedikleri bölge karın bölgeleridir.

İşte yaz geldi ve siz göbeğimi eritemedim,karın yağları nasıl erir diye düşünüp, endişelenmenize gerek yok.

Uygulamaya başlayacağınız birkaç  karın eritme yolu ve basit önerilerle, birkaç gün içinde göbeğinizi kontrol altına alabilir ve tatil günlerinizde kendinize daha çok güven duyabilirsiniz.

Karın eritme için ilk önce işe az yemekten başlayın

Akşam yemeğini bol mineral alabilecek şekilde sebze ağırlıklı mönülerle oluşturun. Böylelikle vücudunuz depoladığınız yağları yakmaya başlar.

Sık olarak küçük öğünler yiyin. Şekeri mümkün olduğunca azaltın ve vücudunuzun şeker ihtiyacını meyvelerle karşılayın. Meyveyi mutlaka bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!

Bol bol ip atlayın

Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız! 

Bütün bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.

Ev işleri karın eritmede etkili

Temizlik yaparken elektrikli süpürge yerine bez veya normal süpürgeyi tercih edin. Hava sıcaklığının arttığı öğle saatlerinde çamaşır yıkamayı ve ütü yapın.

Masaj yapmak, karın bölgesini eritmek için en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Masaj kremiyle karnınızı ovalayın. Bu masaj, karın bölgesindeki yağın giderilmesi için etkilidir. 

Karına yapılan masaj masaj, derinin ısısını yükselterek enerji tüketimini artırmanın yanı sıra bağırsakların hareketlerini de hızlandırır. Kan dolaşımını hızlandıran masaj fazla suyun da vücuttan atılmasına yardımcı olur.
Her gün bir masaj yapmayı ihmal etmeyin.
Tüm bunlar size sıkıcı geliyorsa o zaman size tavsiyemiz piyasada bulunan göbek eritme bantlarını tavsiye edebiliriz.

Bu göbek eritme bantıda göbekteki karın yağlarını eritiyor.Hani bilirsiniz eskiden yakı diye bilinen ağrı kesici bantlar vardı.Bende dahil pekçoğunuz bunu kullanmışsınızdır Bu yakıyı ağrıyan yere yapıştırınca bir rahatlama hissederdik.
Bu göbek eritme bandınıda akşam yatarken karnınıza yapıştırıyorsunuz ve siz uyurken bile karın yağını eritiyor.
Yani kaybedecek birşey yok birde bunu deneyin derim.
Göbek eritme bandı kullananların yorumlarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.


Uyurken Zayıflayın
Karın eritme bandı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder