7 Ocak 2012 Cumartesi

Cep telefonundaki kanser tehlikesine karşı nasıl korunabiliriz?

Geçmiş 100 yılda, gelişen teknoloj, hayatımızı kolaylaştırmak adına aynı zamanda çevremizde büyük bir elektromanyetik kirlilik oluşturmaktadır ve bu görünmez kirlilik baş ağrısı, yorgunluk, unutkanlık, nörolojik problemler, alzheimer, kanser ve erkeklerde kısırlık gibi hastalıklara da beraberinde getirmektedir.


Üzerine dünya çapında birçok araştırma yapılan elektromanyetik dalgalar, cep telefonu ve bilgisayarlar gibi bilinen radyasyon yayıcıların dışında fön makinesi, mikrodalga fırın gibi eşyalar aracılığıyla da büyük bir tehdit oluşturuyor.


 Elektronik cihazların zararlı etkilerinin önlenemeyeceğini söyleyen Amerikalı bilim adamı Dr. Howard W. Fisher, radyasyonun, MS hastalığından obeziteye, başta göz ve beyin olmak üzere vücutta tümörlerin oluşmasına, cinsel sorunlara, alzheimer ve erken yaşlanmaya sebep olduğuna dikkat çekti. 25 yıldır elektromanyetik dalgalar ve etkileri üzerine araştırmalar yapıyor Dr. Howard W. Fisher.Basında çıkan haberleri okumak için tıklayın


Peki Elektromanyetik Dalgaların Olumsuz Etkilerine Karşı Nasıl Korunabiliriz?
Radyasyona karşı çipli koruma 

Biopro Teknolojisi Nedir?

Biopro ürünleri Rus asıllı Amerikalı Dr. Igor Smirnov tarafından geliştirilen patentli MRET (Molecular Resonance Effect Technology) ve ERT (Energy Resonance Technology) teknolojilerini içermektedir.

Bu ürünler sabit yüksek yalıtkanlıkta özel bir polimer bileşiminden üretilmiş. Bu polimerler insan vücuduna zararlı olan düzenli EMF dalgalarına karşı düzensiz dalgaları yayarak düzenli EMF dalgalarını bozar. Böylece elektromanyetik dalgaların negatif etkilerini gidermeye çalışır.

Elektromanyetik dalgayla karşılaştığı anda koruyucu karşı bir dalga yayan BIOPRO chip`ler, dalgaların niteliğini değiştirerek negatif etkilerini azaltıyor ve sizi korumaya yardımcı oluyor. Chip`lerin içindeki polymer karşı dalga yaydıkça azaldığı ve sonunda yok olduğu için azami ömrü 3 yıl. BIOPRO chipler, teknolojik marketlerde. Ürünü incelemek için tıklayın

Biopro Teknoloji sizi manyetik dalgalara karşı korur. Özellikle günümüzde cep telefonu, bilgisayar ve bluetooth cihazlarının yaydığı EMF dalgaları BIOPRO tarafından emilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder