29 Ekim 2011 Cumartesi

Kilo Vermenin 100 Yöntemini keşfedin ...

İster inanın ister inanmayın, yakın geçmişte toplumumuzdaki çoğu insan kilo verme düşüncesini aklından bile geçirmezdi. O zamanlar, o zamanlar insanlar annelerinin pişirdiği şeyleri yeyip işe giderlerdi. O zamanın ve günümüzün toplumunun arasındaki fark, o zamanki işlerin masana oturarak bilgisayar ekranıyla değil de arazilerde veya ambarda ayakta yapılıyor olması.

İnsanlar fiziksel olarak çalışıyorlardı çünkü bu çalışmanın tek yoluydu; hatta fiziksel olduğu için ‘iş’ deniyordu.   İşte o zamanlar insanlar istedikleri şeyleri yiyorlardı çünkü tükettiklerinden çok daha fazla kalori yakıyorlardı.
Ama her güzel şey gibi, o günlerin de sonu geldi ve teknoloji bizi bu duruma soktu – şişman bir duruma.   Yaşam tarzlarımız son derece değişti ve yaşamlarımız on kat kolaylaştı.   Dedikleri gibi, her gülün bir de dikeni vardır; rahat bir yaşam sürme ve az çalışma istediğimiz bel kısmında biriken yağ katmanı olarak kendini gösterdi.
Bunun en kötü yanı da, ne kadar çok kilo alırsanız, bunun o kadar tehlikeli olmasıdır.   Fazla kilolar, şeker hastalığı veya kalp rahatsızları olsun, sağlığınızı kötü etkiler; eğer bu konuda bir şey yapmazsanız kesinlikle canınızı yakacaktır.


Bugün size yeni bir kitaptan bahsetmek istiyorum ‘‘Kilo Vermenin 100 Yolu’ Bu e-kitap, hepimizin zorlandığı ilk beş kiloyu vermeniz için bir rehberdir.   Hayatınızda bu kadar küçük değişikliklerin beş kilodan kurtulmanıza yardımcı olması muhteşem bir şey ve bu sadece doğru beslenme ve vücudunuzu hareket ettirmeyle alakalı…
İşte ‘‘Kilo Vermenin 100 Yolu’’ e-kitabını Okuyarak Öğreneceklerinizden Birkaçı:
‘‘Kilo Vermenin 100 Yolu’’ e-kitabının İçeriği…
  • Açıklama: Açıklama: Açıklama: Açıklama: C:\Users\YALCIN\Desktop\images\ecover-weight280x421.jpgHızlı bir şekilde kilo vermek için yemek masasına oturmadan önce ne yapmanız gerektiği!
  • Hangi yiyeceklerin faydalı olduğu – ve hangilerinden her ne pahasına olursa olsun uzak durmanız gerektiği!
  • İş deli gibi kilo vermeye geldiğinde hangi yiyeceğin gerçek dostunuz olduğu!
  • Kalorileri hesap etmenin iyi mi yoksa kötü bir fikir mi olduğu – burada öğreneceğiniz şeyler sizi şaşırtabilir!
  • Yemek pişirme şeklinizdeki birkaç kolay, zahmetsiz değişikle nasıl kilo verebileceğinizi
  • Şok diyetlerin neden işe yaramadığını ve aslında yarardan çok zararlarının olduğunu
  • Vücudunuzu kilo vermeye hazırlamak için her gün yapabileceğiniz birkaç basit şeyi
  • Vücudunuzu 7/24 çalıştıran ve bir yağ yakma makinesine dönüştüren egzersizleri!
  • Yaşam tarzınıza uyan bir egzersiz rutini seçmek için bilmeniz gerekenleri
  • Günde aslında kaç dakikalık kardiyo egzersizi yapmanız gerektiği!
  • Hızlı kilo vermenin ve yağları sonsuza dek kendinizden uzak tutmanın en önemli yolunu!
  • Ve çok, çok daha fazlasını!
Kilo Vermenin 100 Yolu’’ e-kitabıpopüler egzersiz ve diyet programlarının karmaşıklığını ve müşterilerin daha fazla istemesine ve ihtiyaç duymasına neden olma eğilimlerini ortadan kaldıranbasit, kolayca sadık kalınabilen, gerçekten sağlıklı kilo verme tavsiyelerini sunuyor.
Temel olarak bu e-kitap, size birkaç dakika hayat boyu işe yarayacak kilo verme eğitimini sağlıyor.
Şimdi bu e-kitabı almanızın ve hızlı ve zahmetsiz bir şekilde kilo vermeye başlamanın tam zamanı! Kitabı buraya tıklayarak inceleyebilirsin




Uyurken Zayıflayın
Göbek bandı ile kolay zayıflayın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder