3 Haziran 2011 Cuma

Boşanmak isteyen eşinizi geri kazanma formülü

Evli çiftlerin evliliklerinde meydana gelen sorunları akılcı bir şekilde çözüme kavuşturmak yerine boşanma konusunda acele eden insanlar beni hep şaşırtmıştır. Boşanma gibi ciddi bir kararı vermeden önce eşlerin, özellikle de kadınların enine boyuna düşünmeleri ve mümkünse evliliklerini kurtarmak için ellerinden geleni yapmaları gerekmektedir.

Maddi durumu yerinde olan birçok çift boşanmak yerine evliliklerine son bir şans vermek adına evlilik danışmanlarına başvurmaktadır. Bu mantıklı fakat pahalı bir yöntemdir. Danışmanların bir seansı ortalama 100$’dır ve terapinin tamamlanması için en az 8 – 10 seans terapiye devam etmeniz gerekir. Ayrıca bu süreç eşlerin her ikisinin de katılımını gerektirir. Maddi olarak hazır olsanız da, kocanızı buna ikna etmek oldukça zor olabilir.

Evlilik danışmanına gitmeden, evlilik sorunlarından kurtulabileceğimiz bir alternatif yol olsa keşke.” dediğinizi duyar gibiyim.

Eğer boşanmanın ailenize getireceği zararlardan uzaklaşmak, kocanızla yeniden güzel bir ilişkiye başlamak ve evliliğiniz kurtarmak istiyor, fakat nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, sizin için Evliliği Kurtarma Formülü isimli kitapla işe başlayabilirsiniz!

Bu e-kitabı incelediğinizde, evliliğe her iki cinsin perspektifinden bakma şansı elde edeceksiniz. Her bölümde, evlilikle ilgili problemlerin hem kadın hem de erkek açısından nasıl göründüğüne dair bakış açısına sahip olabilirsiniz.Kitabı buradan inceleyebilirsin

boşanmak isteyen eşi kazanmak,eşim boşanmak istiyor,boşanmak isteyen eşi geri kazanma formülü,ayrılmak isteyen eşi geri kazanmak,ayrılmak isteyen kocayı geri kazanma formülü,karım boşanmak istiyor ne yapmam lazım,karımı kazanmam içi ne yapmam gerekir,kocamı kazanmak içi ne yapmam gerekir?
Benzer yazılar;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder